ABOUT
[The Masterclass Series]
Transformation Hub

Ένας προορισμός, 5 σταθμοί!

Αν έχεις στόχο τον Μετασχηματισμό του τμήματος και της επιχείρησής σου, η OTEAcademy δημιούργησε το Transformation Hub | The Masterclass Series, το πρώτο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο προσεγγίζει τον Επιχειρηματικό Μετασχηματισμό με ένα καινοτόμο & ολιστικό τρόπο καλύπτοντας σε βάθος τις ανάγκες επιμόρφωσης σε ατομικό αλλά και εταιρικό επίπεδο.

#UpgradeYourSelf

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θέτει τον άνθρωπο (επαγγελματία και πελάτη) στο επίκεντρό του. Δεκάδες έρευνες, καθώς και η -μέχρι σήμερα- εμπειρία καταδεικνύουν πως 3 στα 4 έργα Επιχειρηματικού Μετασχηματισμού αποτυγχάνουν γιατί δεν υπάρχει το κατάλληλο mindset και η απαραίτητη εταιρική κουλτούρα υιοθέτησης της αλλαγής. Οι τρόποι με τους οποίους κάνουμε business και εργαζόμαστε αλλάζουν ταχύτατα και η τεχνολογία είναι καταλύτης σε αυτή την αλλαγή. Οφείλουμε να εκπαιδευόμαστε συνεχώς σε νέους μεθόδους και πρακτικές εργασίας, καθώς και στην υιοθέτηση της τεχνολογίας ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ενεργό μέρος αυτής της εξέλιξης.

Έχοντας ως μότο τη φράση #UpgradeYourSelf, το Transformation Hub ξεκινάει με σκοπό την αναβάθμισή σου ως επαγγελματία. Διευρύνει τον τρόπο σκέψης σου δίνοντας προτεραιότητα στη δημιουργική επίλυση προβλημάτων και τον σχεδιασμό καινοτόμων ανθρωποκεντρικών υπηρεσιών και προϊόντων (Design Thinking). Στη συνέχεια, εξελίσει τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεσαι με τους συναδέλφους σου, συμβάλλοντας στη δημιουργία πιο ευέλικτων και παραγωγικών μοντέλων λειτουργίας (Agile Leadership).

Σε εκπαιδεύει πώς να οδηγείς την αλλαγή και τον μετασχηματισμό μέσα από την συνεργασία, πώς να θέτεις τα σωστά KPIs και να μετράς τα αποτελέσματα, αλλά και πώς να σχεδιάζεις πελατοκεντρική στρατηγική αξιοποιώντας τις δυνατότητες του digital (Business Transformation).

Μαθαίνεις, τέλος, πώς να εφαρμόσεις όλα τα παραπάνω στο business αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία των πλέον εξελιγμένων transformative τεχνολογιών όπως τα Data Analytics, το Artificial Intelligence και το Machine Learning για να βελτιώσεις την εργασιακή καθημερινότητά σου, τις διαδικασίες του decision making και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του τμήματος και της επιχείρησής σου.

Γνώση & Δεξιότητες

Αποκτάς μία καλύτερη κατανόηση της επίδρασης και του disruption που επιφέρει η τεχνολογία σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Διακρίνεις πιο εύκολα τις αλλαγές στην καταναλωτική συμπεριφορά. Αναπτύσσεις την ικανότητά σου να αναγνωρίζεις τις ανάγκες του τμήματος και της επιχείρησής σου. Κατανοείς την αξία που μπορεί να δώσεις ως εκφραστής της νέας πραγματικότητας. Είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά νέα εργαλεία και καινοτόμες τεχνικές. Σχεδιάζεις και υλοποιείς τις κατάλληλες στρατηγικές για οργανωτική αλλαγή. Εμπλουτίζεις τη γνώση σου για να ηγηθείς της αλλαγής.

Το Transformation Hub σε λίγα λόγια

  • Βιωματική Μάθηση
  • Hands-on ασκήσεις
  • Συμμετοχή σε ομάδες
  • Πραγματικά case studies
  • Μεθοδολογία, Εργαλεία & Τεχνικές
  • Εγχειρίδιο χρήσης για άμεση εφαρμογή
  • Βεβαίωση παρακολούθησης

Σε ποιους απευθύνεται

Το Transformation Hub σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε κάθε κλάδο που έχει υποστεί disruption από την ψηφιακή επανάσταση. Απευθύνεται σε decision makers και σε change agents, σε directors και σε managers από διαφορετικά τμήματα όπως Marketing, Sales, Operations, HR, IT & Digital κ.α. Σε στελέχη και επιχειρήσεις που επιζητούν να κάνουν τη διαφορά και να οδηγήσουν τις εξελίξεις, αυξάνοντας παράλληλα το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου!

Το Transformation Hub είναι ένα 5ήμερο πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε διάστημα 2 μηνών. Για να αποκομίσεις το μέγιστο δυνατό όφελος από το πρόγραμμα, συστήνουμε να παρακολουθήσεις και τα 5 ολοήμερα Masterclasses. Ωστόσο, η δομή του προγράμματος είναι ευέλικτη και σου επιτρέπει να επιλέξεις και να παρακολουθήσεις τα Masterclass που σε ενδιαφέρουν ξεχωριστά. Τα Masterclasses διεξάγονται στα αγγλικά. Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

SPEAKERS
[Masterclasses]
Gallery
[Masterclass Series 2019]

[DIGITAL SPONSOR]